Henning Larsen

Cykelrytter

IMG_263448 år, arbejder hos Kvik i Vildbjerg, er gift og har to børn.

Jeg har altid dyrket sport. Startede med at løbe, da jeg var 8 år. Det blev til 13 maratonløb og en del halvmaratoner og crossløb. Opnåede en andenplads til Copenhagen Maraton i gruppen under 18 år.

I 1993 startede den lokale cykelklub i Videbæk, og der begyndte jeg at cykle. Det er efterhånden blevet til mange kilometer på landevejene, og jeg har deltaget i flere løb her i Danmark, men jeg ville gerne have lidt mere udfordring og meldte mig derfor til Melfar24 – et løb, som varer 24 timer, hvor man selv bestemmer, hvor længe man cykler, og hvor mange pauser man holder.

Jeg ville udfordre mig selv og se hvor mange kilometer, jeg kunne køre på 24 timer. Det betød, at der ingen pauser skulle holdes, og det lykkedes. Det løb har jeg deltaget i de sidste 4 år og været på podiet hver gang, også med løbsrekorder.

Det satte så skub i andre udfordringer såsom Paris-Brest-Paris på 1230 kilometer og Tour de Mont Blanc på 330 kilometer og 8000 højdemeter.

I 2012 deltog jeg første gang i Race Across America og gennemførte på tiden 11 dage, 18 timer og 37 minutter, hvordan det gik i 2013 kan ses herunder…